• Workshops

Workshops

PAC Groningen biedt gerichte activiteiten om uw werknemers bewust te laten worden van een gezonde levensstijl. Tijdens het vitaliteitsplein kunnen uw werknemers meedoen aan verschillende workshops.

U kunt zelf bepalen uit welke activiteiten het programma zal bestaan, om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw organisatie en medewerkers. We bieden verschillende mogelijkheden voor voorlichting en workshops. Bekijk hieronder het aanbod van workshops waar u uit kunt kiezen. Hebt u iets in gedachten wat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van werkstress naar werkplezier

Van werkstress naar werkplezier

Haal ik nog wel voldoende energie uit m’n werk? Waar komt werkstress vandaan en wat kun je er zelf aan doen? Een workshop van een uur die je handvatten geeft en het proces “van werkstress naar werkplezier” in gang zet!
Mindfulness

Mindfulness

Deze anderhalf uur durende workshop geeft inzicht in de beginselen van mindfulness. Door middel van mindfulness word je meer opmerkzaam en neem je beter waar wat er met je gebeurt.
KANS

KANS

Wat vroeger RSI was heet nu KANS (klachten arm, nek, schouders). Tijdens deze workshop wordt basiskennis aangereikt over hoe de werkplek door de medewerker zelf optimaal kan worden ingesteld en wat hierbij belangrijke aandachtspunten zijn.
Gezonde voeding en leefgewoonten

Gezonde voeding en leefgewoonten

Een workshop in spelvorm (à la “ik hou van Holland”) die je inzicht geeft in het effect van voeding en leefgewoonten (roken, alcohol) etc. op je lichaam. Twee teams strijden tegen elkaar in deze interactieve workshop.
Voldoende bewegen zonder sporten

Voldoende bewegen zonder sporten

Tips en trucs voor mensen die niet van sporten houden maar toch voldoende willen bewegen. Tijdens deze 1 uur durende workshop wordt in gegaan op gezond bewegen. Dat dit niet altijd sport hoeft te zijn wordt toegelicht en je krijgt zelfs tips om onder werktijd voldoende te bewegen!
Combinatie werk en ouderschap

Combinatie werk en ouderschap

“Ik schiet overal tekort!” Een workshop van anderhalf uur die je leert hoe je werk- en gezinstaken naar (betere) tevredenheid combineert.
Waar sta jij in je loopbaan en wat zijn je mogelijkheden?

Waar sta jij in je loopbaan en wat zijn je mogelijkheden?

Welke waarde heeft werk voor jou en hoe ziet de gezonde balans er voor jou uit tussen werk en privé?
Het geheim van zelfreflectie

Het geheim van zelfreflectie

Vind in deze workshop een structuur om jezelf te observeren! Door jezelf te bevragen creëer je inzicht in je gedragspatronen.
Omgaan met verbale agressie

Omgaan met verbale agressie

Ondersteun je medewerkers in het hanteren van agressie. Leer hoe je met doelgerichte acties agressie op de werkvloer terugdringt.

Vraag een workshop aan