• Over ons

    Over ons

Over PAC Groningen

Femke Niewold (bedrijfsarts en ondernemer) bedacht zo’n 10 jaar geleden de ‘Lifestyle middag’.  

Tijdens dit event nam zij medewerkers op een ludieke manier mee in een bewustwordingsproces over vitaliteit. In een tijd waar toen al veel, en nu wellicht nog meer wordt gevraagd van werknemers is lichamelijke en geestelijke gezondheid de drijfveer van werkplezier. Als er een disbalans ontstaat tussen de belasting en de belastbaarheid van medewerkers is verzuim het negatieve resultaat. Medewerkers die er een gezonde leefstijl op nahouden verzuimen minder. Als werkgever kun je een belangrijke rol spelen in de bewustwording van vitaliteit.   

In 2015 bundelden Femke en Aukje Drewes hun krachten. Aukje is een ervaren ondernemer en adviseur op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met een heel pakket aan goede ideeën is PAC Groningen in 2016 in het leven geroepen.Na 5 jaren heeft Femke het eigenaarschap overgedragen aan Aukje maar blijft zij aan PAC verbonden als (medisch) adviseur.

PAC staat voor Preventie à la Carte. Het hoofddoel is het voorkomen van verzuim, door onder andere het bieden van vervolg na een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). PAC Groningen is uitgegroeid tot een full-service adviesbureau op het gebied van Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Door in te spelen op wensen en behoeften van organisaties ontstaan effectieve maatwerktrajecten en trainingen. PAC Groningen heeft al een waardevolle bijdrage geleverd aan onder andere de zorg, industrie en dienstverlening.

Wij kunnen uiteraard niet alle trainingen en begeleiding zelf uitvoeren. Door de jaren heen hebben wij veel deskundige specialisten om ons heen verzameld. Zo werken wij regelmatig samen met:  

 

Een greep uit onze opdrachtgevers

   

Aukje Drewes

Aukje Drewes

ondernemer en adviseur Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid

Over Ons