• Workshops en trainingen

    Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Vergroot het werkplezier met trainingen

Een workshop helpt u op weg!

Al ruim 5 jaar verzorgt PAC Groningen events rondom bedrijfsvitaliteit. In grote of kleine groepen, voor enkel managers of complete teams. Onze ervaring biedt voor vrijwel ieder vraagstuk een passende training. Om u kennis te laten maken met de oplossingen starten wij met een workshop.  

De kortdurende workshops die we geven hebben de vorm van een voorlichting over de trainingen die we aanbieden. Wij laten u als werkgever kennismaken met de mogelijkheden om uw bedrijf duurzaam inzetbaar te laten functioneren. Tijdens de workshop ontdekt u welke trainingen wij toegespitst op uw organisatie kunnen uitvoeren om het probleem bij de kern aan te pakken. In de basis hanteren wij standaard formats die wie op basis van het vraagstuk inrichten tot een maatwerk training. Bewezen effectieve formats zijn:

 

PAC Groningen  

In 2019 is TVM gestart met het vitaliteitsprogramma. Dit programma bestaat onder meer uit workshops, sportieve activiteiten, stoelmassages en een PMO. Samen met PAC heeft TVM een aantal workshops geselecteerd, gebaseerd op de behoefte van de medewerkers. PAC heeft hierin telkens kritisch met ons meegedacht. We hebben de samenwerking als zeer prettig, open, professioneel en scherp ervaren. Telkens met ons meedenken, ook als de behoefte in de workshops veranderde. Omdat dit jaar het eerste jaar is dat het vitaliteitsprogramma is uitgerold, blijven we telkens nadenken over verbeteringen en aanpassingen, om een goed lopend programma te bieden. PAC denkt hierin met ons mee.

Gerda Heun HR Business partner
TVM Hoogeveen

Ons ‘Preventie A la Carte’ menu

Vitaliteitsevent

Preventief medisch onderzoek (PMO)

Vitaliteitsanalyse

Verzuimmanagement

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Geen organisatie is gelijk, heel begrijpelijk wanneer u een hele specifieke vraag of aanvullende informatie nodig heeft. Vul uw contactgegevens in, dan kom ik zo snel mogelijk bij u terug.