Bewustwording

Er wordt in de huidige tijd veel van werknemers gevraagd. Zowel lichamelijk als geestelijk fitte en gezonde medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie!

Wanneer er een disbalans ontstaat tussen de belasting en de belastbaarheid ontstaat er vaak verzuim. Een van de factoren die hierbij een rol speelt is de leefstijl. Medewerkers die er een gezonde leefstijl op na houden, verzuimen minder! Daarnaast motiveren deze medewerkers hun collega’s om ook een gezonde leefstijl na te streven.New mind new results PAC Groningen

Om een keuze te kunnen maken om gezond te leven moet uw medewerker zich eerst bewust zijn van zijn leefstijl. Uw organisatie kan een actieve rol spelen bij deze bewustwording. Wij willen uw medewerkers op een informele, vrijblijvende manier bewust laten worden van hun gezondheid en leefstijl en hun verantwoordelijkheid daar in. Dit doen we onder andere middels de organisatie van een vitaliteitsplein.

Tijdens dit vitaliteitsplein wordt er een carrousel van activiteiten aangeboden zoals workshops, voorlichting naar  keuze, stoelmassage en advies van een diëtiste. Uw medewerker kan een aantal metingen laten doen (glucose, bloeddruk, et cetera) en krijgt op deze dag antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe gezond ben ik?
  • Beweeg ik genoeg?
  • Eet ik gevarieerd?

Verzuim verlagen
Wilt u een laag verzuim, gezonde, fitte werknemers en uw personeelskosten in de hand houden? Dat kan door gericht aandacht te besteden aan de grootste asset van uw organisatie en dus aan de gezondheid van uw medewerkers. Met het vitaliteitsplein maken wij uw medewerkers bewust van hun gezondheid. Benieuwd hoe zo’n plein eruit kan zien? Bekijk dan ons aanbod!
 

Ga naar

Vitaliteitsplein

Tijdens het vitaliteitsplein maken we uw werknemers bewust van hun gezondheid en leefstijl

Lees verder

Management module

Management module

Lees verder

Workshops

Wij bieden verschillende workshops waar uw medewerkers aan mee kunnen doen

Lees verder